Touto stránkou chcem prispieť k poznávaniu a popularizácii dejín Záhoria, pričom budem klásť dôraz iba na seriózne a hodnoverné informácie s vylúčením mýtov, legiend a špekulácií. Moju snahu môžete podporiť svojimi komentármi, či poskytnutím akýchkoľvek informácií. Uvítam pripomienky k obsahu, k prekladom, odkazy na literatúru, pramene, podujatia...
Zároveň rád zverejním aj vaše príspevky (články, fotografie). K tomuto účelu slúži možnosť komentárov pod príspevkami alebo mailová schránka dejiny.zahoria1@gmail.com.
(Autorom všetkých článkov a prekladov, pokiaľ nie je uvedené inak, je PAVOL VRABLEC - pozrite aj https://independent.academia.edu/PavolVrablec)

štvrtok 11. apríla 2013

SÚŤAŽ S ABCKNIHY.SK

SÚŤAŽ S ABCKNIHY.SK
Vyhodnotenie
aktualizované

Súťaž o knihy od internetového kníhkupectva ABCknihy.sk sa skončila. Dnes poobede sme v Múzeu Michala Tillnera v Malackách vyžrebovali víťaza.
V priebehu desiatich kôl sa do súťaže zapojilo 6 súťažiacich, ktorí odoslali spolu 20 odpovedí. Z nich bolo 15 správnych a 5 nesprávnych. Keďže odpovedí nebolo veľa, rozhodol som sa zaradiť do žrebovania aj tie nesprávne.
Víťazkou súťaže sa stala Pavlína Habová. Získava knihy od internetového kníhkupectva ABCknihy.sk.
Všetkým súťažiacim ďakujem za účasť v hre. Zostaňte fanúšikmi stránky Dejiny Záhoria a pravidelne ju čítajte.
Ďakujem tiež internetovému kníhkupectvu ABCknihy.sk za ochotu darovať do súťaže knihy.

Nesmiem zabudnúť na vyhodnotenie posledného kola súťaže. Uverejnil som názov Istuanffalua, ktorým bola v portálnom súpise z roku 1588 označená Studienka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Prosím, diskutujte iba o téme príspevku a nezabudnite sa podpísať.