Touto stránkou chcem prispieť k poznávaniu a popularizácii dejín Záhoria, pričom budem klásť dôraz iba na seriózne a hodnoverné informácie s vylúčením mýtov, legiend a špekulácií. Moju snahu môžete podporiť svojimi komentármi, či poskytnutím akýchkoľvek informácií. Uvítam pripomienky k obsahu, k prekladom, odkazy na literatúru, pramene, podujatia...
Zároveň rád zverejním aj vaše príspevky (články, fotografie). K tomuto účelu slúži možnosť komentárov pod príspevkami alebo mailová schránka dejiny.zahoria1@gmail.com.
(Autorom všetkých článkov a prekladov, pokiaľ nie je uvedené inak, je PAVOL VRABLEC - pozrite aj https://independent.academia.edu/PavolVrablec)

utorok 30. júla 2013

NOVINKY

SLOVENSKÉ PIESKY

Milovníci historických vojenských vozidiel si prídu na svoje počas pripravovaného 5. ročníka jedinečného podujatia Slovenské piesky, ktoré organizuje združenie Slovenské piesky.
Podujatie sa uskutoční vo Vojenskom výcvikovom priestore Záhorie v dňoch 1. - 11. augusta 2013. Koná sa pri príležitosti 20. výročia Ozbrojených síl Slovenskej republiky a záštitu nad ním prevzal minister obrany Slovenskej republiky Martin Glváč.
Ďalšie informácie nájdete TU.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Prosím, diskutujte iba o téme príspevku a nezabudnite sa podpísať.